Ajax fotoverifikation er integreret i Orbitand ORS overvågningsplatformen

Ajax fotoverifikation er integreret i Orbitand ORS overvågningsplatformen
Orbitands ORS-overvågningssoftware understøtter nu modtagelse af hændelser fra Ajax-sikkerhedssystemer samt bevægelsesdetektorrammer fra Ajax MotionCam og brugerkoordinater, når der trykkes på panikknappen fra Ajax-mobilappen.

Hvordan det virker

Ajax-enheder forbinder til overvågningssoftwaren Orbitand Replication Service (ORS) gennem Ajax Translator , som modtager begivenheder fra Ajax-hubs. Translator dekrypterer og konverterer hændelser til SIA (DC-09) protokollen i ADM-CID format og sender dem direkte til ORS.

Derudover har Orbitand udviklet en tilføjelse gennem Ajax Enterprise API , som giver mulighed for fjernaktivering/frakobling af kommandoer til Ajax kontrolpaneler via knapper i den tilpassede ORS-mobilapp.

Alle disse funktioner er tilgængelige uden behov for nogen fysisk modtager med Ajax Translator 1.14.4 (eller nyere), ORS (webplatform) og ORS mobilapp V 1.3.0 (eller nyere).

Om Orbitand

Orbitand SAS med base i Medellin, Colombia, er resultatet af over 18 års erfaring med projekter, integrationer og opgraderinger til avancerede teknologier i sikkerhedsvirksomheder. Orbitand tilbyder implementering af overvågningscenter, teknisk support, projekter, vedligeholdelse og installation af sikkerhedssystemer og specialiseret app-udvikling som en del af sin serviceportefølje.