Fire måder at bruge Ajax-detektorers temperatur til automatisering

Fire måder at bruge Ajax-detektorers temperatur til automatisering
Detektorer, sirener, tastaturer og mange andre Ajax-enheder kan måle temperaturen inde i deres kabinetter ved hjælp af indbyggede sensorer. Tidligere blev disse indikatorer kun brugt til visning. Nu kan enhedens temperatur udløse scenarier .

Temperaturscenarier er tilgængelige for brugere med OS Malevich 2.14-opdatering. Alt du behøver er et system med enhver enhed, der kan vise temperaturen, og en automatiseringsenhed, der kører scenariet. Du kan også prøve LifeQuality luftkvalitetsmonitor, som viser temperatur, fugtighedsniveau og CO 2 -koncentration. LifeQuality har schweiziske og svenske sensorer, der også bruges i medicinsk udstyr. Derfor giver det de mest pålidelige data.

Så hvordan bruger man Ajax-enheder i takt med temperaturscenarier? Vi har forberedt fire use cases til at vise.

Hvordan og hvornår temperaturscenarierne kan komme til nytte

Beskyttelse af sommerhus om vinteren:
Manglen på opvarmning i den kolde årstid er en test for et hus, der truer med frysning af væggene, et gennembrud i vandforsyningssystemet og skader på møbler og apparater. Temperatursvingninger kan forårsage skimmelsvamp. Derfor anbefaler eksperter at holde temperaturen fra 5°C til 8°C i tomme eller sjældent besøgte lokaler.

Løsning
Temperaturscenarierne tænder for varmesystemet, hvis temperaturen falder til under +5°C, og slukker for det, når temperaturen når +8°C.

I sneen og gennem isen

En iskold veranda og sne på din indkørsel kan forårsage alvorlige skader. Et smelteanlæg kan være et alternativ til den daglige manuelle sne- og isfjernelse. De varme gulve lægges overalt, herunder gangbroer og udendørs trapper.

Løsning
Ved at integrere smeltesystemet med Ajax kan du gå og køre gennem sneen uden risici. Temperaturscenarier hjælper med at gøre løsningen fuldautomatisk og energieffektiv. Scenarierne tænder for opvarmningen, når Ajax udendørsdetektorernes temperatur falder til under 0°C, og slukker den, når temperaturen igen er over nul. Hvis der ikke forventes nedbør, tager det et klik i Ajax-apps for at deaktivere scenarierne. Du kan altid aktivere funktionen, når vejret igen forværres. Dette sparer tid, beskytter mod fald og er sikkert for føreren og bilen. Systemet smelter kun sne og is automatisk, når det er nødvendigt.

Styring af opbevaringstemperatur

Du skal overholde specifikke regler for at beskytte forskellige produkter mod forringelse. Det er vigtigt at overvåge temperaturregimet i vinkælderen. Blomsteropbevaring kræver en vis temperatur, belysning, luftcirkulation og fugtighed. Og for farmaceutiske produkter er den medicinske nøjagtighed af alle mikroklimaindikatorer afgørende.

Løsning
Med Ajax sikkerhedssystem kan du løse lagerets primære behov: sikkerhedsdetektorer giver pålidelig beskyttelse mod indtrængen, og scenarier automatiserer temperaturkontrol. LifeQuality luftkvalitetsmonitor giver nøjagtige aflæsninger uden afvigelser . WallSwitch - relæet tænder for varme, ventilation og aircondition, hvis Ajax-detektorernes temperatur overstiger normale parametre. Scenarier i takt med LightSwitch automatiserer belysning i henhold til en tidsplan

Mikroklima i produktionsanlægget

Under alle forhold kan produktionsprocessen ikke stoppe. Mikroklimaindikatorer bør dog overholde standarderne. For eksempel skal drivhuse have et system, der styrer temperaturen, opretholder optimale luftfugtighedsniveauer og styrer belysningen efter en tidsplan. Det er vigtigt at have rettidige meddelelser, hvis systemet viser kritiske mikroklimaindikatorer, og medarbejderassistance er påkrævet.

Løsning
Ajax sikkerhedsdetektorer beskytter dyrt produktionsudstyr, og scenarier med WallSwitch-relæerne aktiverer automatisk varme-, ventilations-, aircondition-, kunstvandings- og belysningssystemerne. Ajax-apps giver besked om hver systembegivenhed.

Et Ajax-system har allerede med succes beskyttet afgrøder i drivhuse med svampefarme.