fotodetektor

Mere end et foto. Hurtigere end en video.

Med MotionCam får du kendskab til den faktiske situation derhjemme, selv før indbrudstyvene forstår, at de er blevet knust. En animeret serie af billeder følger den øjeblikkelige bevægelsesalarm for en nøjagtig situationsvurdering.

Fotolevering på under 9 sekunder

Ser i mørket

Virker op til 4 år på de forudinstallerede batterier

Kommunikerer i en afstand på op til 1700 m fra navet

Forhindrer unødvendige forstyrrelser

En barnepige kom tilbage fra butikken og glemte at frakoble sikkerhedssystemet. Alarmen gik, men forældrene var rolige. MotionCam har lavet en række billeder for at afsløre årsagen.

Får øje på de skjulte trusler

Alarmen gik på kontoret. Ajax sikkerhedssystem har sendt billederne fra MotionCam-detektorerne til personalet. Vær forsigtig! De kriminelle har våben.

Passer huset om natten

Tyvene brød ind om natten. Takket være IR-baggrundsbelysningen var deres detaljer tydelige på MotionCam-billederne. Politipatruljen tog indbrudstyvene på fersk gerning.

Konstrueret til at respektere privatlivets fred

MotionCam er designet til at kontrollere din sikkerhed, ikke dit personlige liv. Bevægelsesdetektoren kan ikke tage billeder efter anmodning. Kameraet aktiveres kun som reaktion på en bevægelsesalarm. Dataene er krypteret gennem processen med transmission og lagring. Ingen analyserer det, selv AI’en. Du behøver ikke at leve under konstant opsyn af sikkerhedskameraerne for at vide, hvorfor alarmen gik.

Billedoptagelse kun når den udløses

Alle billeder er krypteret

Vi kan ikke se dine billeder

Fjerner enhver mistanke

MotionCam ignorerer kæledyr (op til 50 cm i højden) ved hjælp af SmartDetect-algoritmen. Men hvis det lykkes et særligt nysgerrigt kæledyr at slå alarmen, vil følgende billedrapport bekræfte, at huset er sikkert.

spørgsmål

software

følg os

© All rights reserved

Made by Safe Point 2021 - 2022