central

Hub administrerer alle Ajax-enheder i systemet for at advare brugere om åbne døre, knuste vinduer, trusler om brand og oversvømmelser. Hvis indbrudstyve bryder ind i dit anlæg, vil centralen underrette overvågningsstation og sende billeder fra MotionCam-detektorerne. Du behøver ikke at leve under konstant opsyn af sikkerhedskameraerne for at vide, hvad der foregår.

Altid forbundet - via kabel og mobilnetværk

Kommunikation med omverdenen er afgørende for sikkerhedssystemets kontrolpanel. Dens pålidelighed og stabilitet garanterer rettidig alarmtransmission til sikkerhedsfirmaet og brugerne.

Centralen kan tilsluttes samtidigt til tre internetudbydere – via Ethernet-kabel og 2G, 3G og LTE  cellulære netværk. Det automatiske skift mellem kanaler tager sekunder.

Altid forbundet - via kabel og mobilnetværk

Centralen radionetværket dækker flere etager og separate bygninger – takket være kommunikationsrækkevidden på 2.000 meter og muligheden for at forbinde fem rækkeviddeforlængere. For at administrere adgang og sikkerhedszonering af anlægget tillader hubben at forbinde 50 brugere og oprette 9 sikkerhedsgrupper. Centralen er et perfekt valg til hjemme- og virksomhedssikkerhed.

9

sikkerhedsgrupper

50

brugere

100

enheder i systemet

2000 m

af radiokommunikationsrækkevidde

spørgsmål

software

følg os

© All rights reserved

Made by Safe Point 2021 - 2022