multi knap

Datarige alarmer. Lynhurtige kommandoer

Button underretter straks et alarmovervågningsfirma om indtrængen, gaslækage eller brand. Desuden kan den anmode om lægehjælp og informere pårørende om en pludselig helbredsforringelse med blot et enkelt klik. I paniktilstanden understøtter enheden 4 typer alarmer. De definerer hændelsens kode, der sendes til et alarmovervågningsfirma, og den notifikationstekst, som brugerne modtager. En nøjagtig alarmreaktion er garanteret. Desuden kan Button administrere smarte husholdningsapparater ved at aktivere scenarier med et enkelt eller dobbelt klik.

Panik knap

Brandalarm

Gaslækage

Medicinsk advarselsknap

Smart home management

PANIK TILSTAND

Tryk på panikknappen for øjeblikkeligt at ringe til en vagtselskabspatrulje og advare alle systembrugere om faren.

SLÅ ALARM
Et parcelhus. Lyden af ​​et knust glas og ukendte stemmer vækker ejerne midt om natten. I stedet for at gribe et flagermus, trykker de på knappen for at lade sikkerhedspatruljen håndtere tyvene.
RING EFTER FORSTÆRKNINGER
En sikkerhedsvagt patruljerer området. Nogen tager fat i ham bagfra og dækker hans mund. Vagten kan ikke tilkalde hjælp - en hård situation. Men et enkelt klik på en panikknap sender forstærkningen sin vej.
BESKYT BØRN
Dørklokken ringer. En fremmed insisterer på at lukke dem ind. Børnene er alene hjemme. De ved, at de ikke skal åbne døren og trykker straks på knappen. Ajax-systemet udløser samtidig sirenen og advarer forældrene sammen med sikkerhedsfirmaet.

Medicinsk advarselsknap

Klik knappen til en snor eller monter den ved sengen af ​​en person, hvis helbredstilstand kræver konstant overvågning. Et klik anmoder om en ambulance.

Kontroltilstand

Sluk lyset, tænd for husholdningsapparater, sænk rullegardinerne eller åbn lågen med et enkelt klik. Knappen er altid klar til at hjælpe dig med at kontrollere tingene.

Automatiser rutinehandlinger
Klik på knappen, mens du lukker butikken for natten. Den er placeret lige ved indgangsdøren, så du kan undgå trættende rutiner. Sluk for husets lys, udstillingsvinduets belysning og alle skiltene samtidigt. Næste morgen skal du klikke igen for at forberede din virksomhed til at byde de nye kunder velkommen.
ÅBEN PORTE
Fix knap på et instrumentbræt for at styre portene fra din bil. Ubudne gæster vil ikke være i stand til at simulere knappens signal med en kodegriber.
VIS VEJEN
Installer knappen ved barnets seng, så de nemt kan tænde den dæmpede belysning på vej til badeværelset eller forældrenes soveværelse.

spørgsmål

software

følg os

© All rights reserved

Made by Safe Point 2021 - 2022