overfaldsalarm

En overfaldsalarm/nødtryk er kort sagt til for at forhindre, eller man har brug for akut hjælp.
Man kan bruge sådan en alarm i mange forskellige siturationer.

Det bedst tænkelige scenarie er altså, at overfaldsalarmen/nødtrykket aldrig kommer i brug. Men hvis tilfældet er ude, bliver alt sat i værk. Men lad os tage en ting af gangen. 

Har du et familiemedlem som er dårlig gående, eller anden helbredsmæssige sygdom, som gør dem ikke i stand til at fortage et opkald til dig eller et beredskab. Hos Safe Point har det vi kalder et nødtryk, som er i stand til at sende et signal til kontrolcentralen, at vedkommende har behov for hjælp.

Vi udarbejder sammen en plan for hvordan proceduren skal forgå.

VAGT

UDKALD

Vores alarmpatrulje er uddannet i flere ting, og der vil vagten i 99% af tilfældene altid blive kald først.

POLITI

UDKALD

Vores kontrolcentral og vægter holder løbende kontakten på et udkald. I de fleste tilfælde udgør de til sammen en beslutning og politet skal rekvireres. Medmindre kontrolcentralen har livebilleder fra stedet.

AMBULANCE

UDKALD

Vores kontrolcentral kan tilkalde en ambulance, hvis uheldet skulle være ude. Tag en snak med os, så vi kan skræddersy løsningen helt ned til den mindste detalje!

PÅRØRENDE

udkald

Er det dig som er pårørende, eller i fagsprog, kontaktperson. Skal du regne med at blive kontaktet. Når systemet opsættes, vil forholdsordren oprettes efter kundens ønske.

spørgsmål

software

følg os

© All rights reserved

Made by Safe Point 2021