Stikkontakt: Et smart stik til et smart hjem

Stikkontakt: Et smart stik til et smart hjem
Socket er et radiostyret smart stik udviklet af Ajax Systems. Enheden kombinerer det bedste fra to verdener - automatisering og sikkerhed. Tilslutning til et Ajax-sikkerhedssystem via den krypterede Jeweller-radioprotokol understøtter enheden kommunikation i en afstand på op til 1.000 m uden behov for Wi-Fi. Strømforbrugsmåler og belastningsindikator hjælper med at overvåge strømforsyningen til apparater i realtid. Med automatiseringsscenarier kan systemet imødegå trusler øjeblikkeligt, og du kan ikke længere bekymre dig om et strygejern på. Stikdåse fås med type F og type G stik.

Fjernbetjening til hvidevarer

Socket giver dig mulighed for at styre strømmen af ​​elektriske apparater i Ajax-apps ved at trykke på knappen eller automatisk efter scenarie . Systembrugeren kan være tusindvis af kilometer væk fra hjemmet, men stadig være i stand til at tænde og slukke for enheder og overvåge strømforbruget.

Sikker radiokommunikation uden Wi-Fi

Socket kommunikerer med en Ajax-hub via Jeweller-radioprotokollen. Den proprietære Ajax-teknologi garanterer en uafbrudt tovejskommunikation mellem hubben og det smarte stik i en afstand på op til 1.000 m. Radioprotokollen bruger rammer til at synkronisere enhedskommunikationssessioner, godkendelse for at forhindre forfalskning og kryptering for at beskytte mod datatyveri.

Juveler er ikke afhængig af Wi-Fi og er beskyttet mod forstyrrelser af radiofrekvenshop

Automatiseringsscenarier

Opsæt automatiseringsscenarier i Ajax-apps. Tænd for gulvvarmen, kedlen og varmeren efter tidsplan. Sluk for elektriske apparater, hvis Ajax branddetektorer udløses. Afskrække indbrudstyve med tændt lys, når de krydser perimeteren, hvis det er bevogtet af udendørs bevægelsesdetektorer . Sluk for vaskemaskinen, hvis LeaksProtect -detektoren identificerer en vandlækage.

Stikkontakten kan fungere i puls eller bistabil tilstand. Pulsvarigheden fra 0,5 til 255 sekunder kan justeres i Ajax-appen.

Praktisk design

Socket-kroppen er kompakt, symmetrisk og blokerer ikke tilstødende slots i netværksfiltre og forlængerledninger. Dette gør det muligt at bruge alle stik på samme tid.

Hvis LED-rammelyset forstyrrer dig om natten, kan du slukke for det eller reducere lysstyrken i Ajax-appen. Der er en funktionsknap på Socket type G-kroppen, som giver dig mulighed for at betjene stikket selv uden app eller knap.

Strømforbrug under kontrol

Smartstikkets LED-ramme skifter farve fra grøn til lilla afhængig af belastningen. Det angiver, hvor meget energi enheden bruger.
Overvåg den nøjagtige strømforbrugsværdi for en tilsluttet enhed i Ajax-appen.

Tilslutning på få sekunder

For at tilføje Socket til et Ajax-sikkerhedssystem skal du tilslutte enheden til en stikkontakt og scanne QR-koden med mobilappen.

Elektrisk sikkerhed

Det smarte stik beskytter dine apparater mod pludselige strømstød. Stikkontakt afbryder strømforsyningen til apparater og elektronik i tilfælde af under- og overspænding. En jordforbindelse forhindrer elektrisk stød. Og enhedens overophedningsbeskyttelse sikrer mod brand. Særlige gardiner forhindrer børn i at få adgang til det smarte stik og stikke fingre eller genstande indeni. De beskytter også enheden mod støv og stænk.