Bliv kunde hos safe point

service af dit system

opkobling til kontrolcentral

alarm skiltning

24 timers
teknisk-support

0,-

i oprettelse

service af
dit
alarmsystem

Hvis du ønsker at være kunde hos SAFE POINT, får vi en helt unik oplevelse! Vi får nemlig muligheden for at servicere dig. Hos os er en kunde ikke bare en kunde, vi arbejder for dig, og vi skabe sammen din tryghed. Når du tegner et abonnement, indeholder det flere foredele, og her er én af dem. Vi holder øje med dit system, og om det virker. Modtager du en fejl, eller er tiden inde til et batteriskift! Bare rolig, for vi er allerede igang med at ringe til dig, for at arrangere et service på dit alarmsystem!

Lad ikke en eneste alarm, gå forbi din næse! At opkoble dit alarmsystem til en kontrolcentral, er én ting du ikke vil fortryde. I samarbejde med dig, udarbejder du og vores montør en forholdsordre. En forholdsordre skal sikre dig, den helt rigtige arbejdsgang du ønsker der skal ske under forskellige processer. Her er et ex. (Under indbrud, skal vagten sendes med det samme, og hvis der er brud på dør, eller vindue, skal vagten foretage en afdækning.) Dette er en af mange muligheder.

Kontrolcentralen er også til, for din tryghed. Lad os sige du tager en tur på ferie, og du melder det ind til kontrolcentralen, så kan muligheden være at en eller flere i din omgangskreds kan være kontaktpersoner, hvis der skulle der skulle opstå en hændelse. Her vil der altid være mulighed for, at dine ting er i sikre hænder når du er væk. 

opkobling
til
kontrolcentral

alarm
skiltning

Skilte, klistermærker, you name’it! Er faktisk en af de bedste sikringsmuligheder. De fleste indbrudstyve vælger flere huse fra, idet de kan se en form for skiltning på/omkring huset.

Sikre dig godt, fra start ved at tegne et abonnement hos os, og få da SAFE POINT’s skiltning op omkring din ejendom.

Vores alarmsystemer er altid vågen, og det samme er vi! Du og jeg ved aldrig hvornår en teknisk fejl melder sig på banen. Derfor holder vi os vågne, og står derfor altid til rådighed uanset hvilket tekniske spørgsmål du har.

Hvad skal jeg gøre, hvis det ikke kan ordnes over telefonisk samtale? Det skal du ikke tænke på! For hvis vi ikke kan fiske det sammen over telefonen, så sender vi en montør med det samme.

(Okay, men der er bare et problem. Jeg er ikke hjemme!) Det er helt i orden. Det er en af grundende til, vi fik monteret din nøgleboks. Hvis bare vi får dit sammentykke over telefonen, klare montøren resten.

24 timers
teknisk-support

0,- gebyr
konceptet

Hos os er der ingen oprettelsesgebyr! Vi ved hvordan det er, at der kommer gebyr på gebyr, efter hinanden, unden nogen bagtanke om kunden i slutningen. Derfor sætter vi en STOR FED STREG under 0,- i oprettelsesgebyr, og byder dig velkommen til SAFE POINT, på gammeldags manér, et godt håndtryk.

produkter

spørgsmål

software

følg os

© All rights reserved

Made by Safe Point 2021 - 2023